Z-Lion Diamond Tools Group

Rólunk

1-1Z612152U35R.png

Z-LION Gyémánt Szerszámcsoport egy csúcstechnológiával rendelkező vállalkozás, amelynek import és export joga van. Nem található egy gyönyörű tengeri kikötő Xiamen város, Fujian tartomány. Cégünk a gyémánt új anyagának feltárására és alkalmazására összpontosít, több gyémánt szuperkemény anyagból és annak alkalmazott termékeiből áll ki, fejlett megoldást kínál új gyémánt anyagokra és alkalmazásukra ügyfeleink számára.

1-1Z91Z95013106.png

Gyémánt szerszám termékeink elsősorban gyémánt polírozó párnákat, vágópengeket, magfúrókat stb. Tartalmaznak, amelyeket főleg kő, ​​kerámia, üveg és beton vágásához, csiszolásához és polírozásához használnak.

Létrehozásától kezdve cégünk a termékek innovációjára összpontosít. Eddig 53 darab hazai és nemzetközi szabadalomra jelentkeztünk be. A találmány szerinti szabadalmi bejelentés 10 szabadalmi bejelentést, 22 hasznos modell szabadalmat, 21 megjelenési szabadalmat és 2 PCT szabadalmat tartalmaz. Néhány termékünk belföldön kreatív, és megpróbál a világ harmadik helyezettjévé válni. Biztosítunk ODM és OEM szolgáltatásokat 5 gyémánt szerszámiparban a legjobb nemzetközi márka számára. Felfedeztük a világ legfinomabb, 2 mm átmérőjű gyémánt drótfűrészét is. Most a próbaértékesítéshez készült.

Mi vagyunk a gyémánt polírozó párnák gyártója is.

2004-től aktívan felfedezzük a nemzetközi piacot. Részt veszünk Törökországban, Iránban, Olaszországban, Németországban, Lengyelországban, Oroszországban, USA-ban stb. Tartott kőkiállításokon. Termékeinket Európába, Észak- és Dél-Amerikába, Délkelet-Ázsiába, Közel-Keletre stb. Értékesítettük. Cégünk tulajdonosa vagy az Egyesült Államokban, Brazíliában, Olaszországban, Lengyelországban, Indiában, Törökországban, Dél-afrikai Köztársaságban. Ez szilárd alapot fog nyújtani a felfedező nemzetközi piac számára.

2005-ben átadtuk az ISO9001: 2000 minőségirányítási rendszer tanúsítását.

2006. márciusában megtiszteltetésnek örülünk, hogy a „Xiamen önkormányzati kereskedelemfejlesztési iroda”, „Xiamen önkormányzati gazdaságfejlesztési iroda” és „Xiamen önkormányzati pénzügyi iroda” „2005-ben aktívan válaszol a külkereskedelmi segélyvállalkozásra, 2005, Hsziamen” címmel.

2009-ben a Xiamen Tudományos és Technológiai Iroda „Xiamen High-Tech vállalkozásként” kapja meg a szándékot.

2010. februárjában a „Xiamen Vállalkozási és Közintézményi Szellemi Tulajdoni Kísérleti Egység” címen részesülünk

2011-ben a Xiamen önkormányzati gazdaságfejlesztési iroda „Xiamen növekvő vállalkozásnak” minősített minket.

2012 októberében a Xiamen tudományos és technológiai irodája, a Xiamen SASAC, a Xiamen Szakszervezetek Szövetsége, a Xiamen önkormányzati pénzügyi irodája és a Xiamen önkormányzati gazdaság fejlesztési irodája „Xiamen kreatív próbavállalkozásként” részesítik számunkra tiszteletet.

2012 decemberében a Xiamen Városi Szellemi Tulajdoni Iroda „a Xiamen szellemi tulajdon védelmével foglalkozó kulcsfontosságú kapcsolattartó vállalkozások első csoportjaként” szerepel minket.

2012-ben „Xiamen integritásmodell vállalkozásként” részesülünk nekünk.

2012-ben elfogadták a „Xiamen High-Tech vállalkozás” felülvizsgálatát.

2013-ban „Fujian szellemi tulajdon domináns vállalkozásként” részesülünk.

2014-ben „2013–2015-ös Xiamen szellemi tulajdon modell vállalkozásként” részesülünk.

2014 májusában a Xiamen önkormányzati gazdaságfejlesztési iroda és a Xiamen kis- és középvállalkozás-menedzsment iroda „Xiamen növekvő kis- és középvállalkozásként” részesül nekünk.

2015. januárban az Új Három Testületben „ZL DIAMOND” (tőzsdei kód: 831862) név alatt állunk.

A társaság ragaszkodni fog a vállalkozás szelleméhez " Kutatás és innováció " , javítsuk alapvető versenyképességünket a gyémánt új anyagok kutatásában és alkalmazásában, vevői elégedett termékeket biztosítsunk, nagyobb értéket teremtsünk munkavállalóink, raktártulajdonosunk és ügyfeleink számára új anyagkutatási és alkalmazási terület hazánkban.

1-1Z919150FT50.jpg

1-1Z91Z950501C.jpg 1-1ZP2132410N3.jpg

Z-LION Gyémánt Szerszámcsoport

Xiamen ZL Diamond Technology Co., Ltd.

✔Lépjen kapcsolatba velünk, többet fog elérni, mint amit lát.

-Minden gyémánt szerszámok megrendelhetők és gyárthatók!

-Web www.zdiamondtools.com

-Web www.stone-tool.com

-Web www.z-lion.com

Vizsgálat:

Vizsgálat